Bok sunn barnemat barneernæring

Boken om sunn barnemat og barneernæring: Fra liten til stor, Grønt forlag

En ny bok på norsk, om sunn barnemat og barneernæring, Fra liten til stor, er utgitt og kan forhåndbestilles. Boken er skrevet av en lege og professor, en med mastergrad i samfunnsernæring og ernæringsrådgiver, og en profilert influenser. Utgitt av Grønt forlag. Stadig flere velger et (mer) plantebasert kosthold – både for seg selv og barna. (Delvis venne- og kollegareklame – en av forfatterne er med i Physicians Association for Nutrition – PAN Norge.) Her kommer en bokanbefaling for deg som enten er en av stadig flere eller som vil gi best mulig service eller behandling til dine kunder og pasienter.

Bestill boken her: Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Boken Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring fra Grønt Forlag er også for alle interesserte.

Forfatterne med høy og bred kompetanse

Boken om plantebasert kosthold for barn og sunn barnemat og er en stor, flott fagbok skrevet av:

  • Lars Thore Fadnes (lege og professor),
  • Nina Johansen (mastergrad i samfunnsernæring og mange års erfaring med privat kostholdsveiledning i Plantebasert kosthold – ernæringsrådgivning) og
  • Cathrine Ottesen Birkeland (grunnlegger av Grønn Matportal, tidligere Veganeren).

Boken tar et dypdykk i plantebasert ernæring fra svangerskap til tenårene. Den gir mange gode tips til sammensatte, fullverdige menyer og matretter. 🥗

Ikke minst får du mange gode tips til hvordan sjonglere en barnehage- og skolehverdag når barna spiser plantebasert. Forfatterne har med flere historier fra virkeligheten der folk beskriver sine opplevelser med familie, barnehage og skole.
Vi håper dere vil like boken vår, -skriver forfatterne. Vi har brukt mye tid på den og prøvd å skrive den etter hva vi ser er de vanligste spørsmålene og utfordringene for plantebaserte foreldre i dag, og vi er fryktelig, fryktelig stolte over den, skriver forfatterne. 🥳


Forhåndsbestill Fra liten til stor nå – klikk her

Du kan kjøpe boken både trykket og som e-bok! Få boken tilsendt rykende fersk fra trykkeriet ca. 20. november 2021.

Her får du trygg og forskningsbasert kunnskap om hvordan du best kan sørge for god plantebasert ernæring for deg selv og hele familien.

  • Under svangerskap,
  • amming og
  • for barn og unge i forskjellige vekstfaser.
  • Boken kan også være til hjelp om du har en vegetarianer eller veganer i familien og trenger gode råd, kunnskap eller inspirasjon.

Barnehageansatte, lærere, helsesykepleiere og jordmødre, eller andre som jobber med gravide, ammende eller barn hvor kosthold er relevant eller mat blir servert, kan også ha nytte av denne boken. Forfatterne har selv spist plantebasert i mange år og gir deg mange gode råd og praktiske verktøy som gjør det enklere å spise sunn og god plantemat.
https://xn--grntforlag-1cb.no/landing_page/

Leave a Reply

%d bloggers like this: