Vegetarisk og vegansk kostveiledning – master i samfunnsernæring Nina C. Johansen

Nina Cathrine Johansen (1968) er utdannet master i samfunnsernæring og videreutdannet i plantebasert ernæring ved eCornell University. Nina C. Johansen har bred kompetanse på plantebasert ernæring og er nestleder i HePla- Helsepersonell for plantebasert kosthold.

 

Plantebasert kosthold som vegansk, vegetarisk, fleksitarisk, pescovegetarisk o.a. blir stadig mer populære. Det er mange gode grunner til å spise mer plantebasert – både kutte litt ned på kjøttet, halvere sitt inntak av mat fra dyr eller kuttet ut nesten alt eller alt. Det finnes heldigvis mye kunnskap på nettet, men i noen tilfeller kan det være lurt å ta kontakt med en fagperson for individuelt tilpasset veiledning. Stadig flere fagpersoner, spesielt ernæringsutdannede, anerkjenner at et riktig sammensatt plantebasert kostohld, inkludert vegansk kosthold, er fullverdig næringsmessig.

Ønsker du å kutte ut kjøtt og andre animalske produkter, og lurer på hvordan du setter sammen et sunt og næringsrikt kosthold? Master i samfunnsernæring Nina C. Johansen har nettopp lansert en nettside PlantebasertKosthold.no

Når du kutter kjøtt og/eller andre animalske produkter er det viktig at disse erstattes med matvarer som inneholder tilsvarende næringstoffer, sier Nina C. Johansen. Det kan være nyttig å få hjelp denne i prosessen, slik at man sikrer inntak av viktige vitaminer og mineraler i riktig mengde. Her kan jeg hjelpe deg!

– Jeg er ernæringsrådgiver med mastergrad i samfunnsernæring og videreutdanning i plantebasert ernæring, sier Nina C. Johansen. Jeg har selv spist plantebasert i mange år og har barn som spiser plantebasert.

Et godt sammensatt plantebasert kosthold tilfører alle næringstoffer, er helsebringende og kan beskytte mot flere livsstilsykdommer! Nina C. Johansen kan hjelpe deg med å sette sammen kostholdet ditt slik du får maksimalt utbytte av å spise plantebasert. Les mer om kostveiledning hos Nina C. Johansen herLes mer om kostveiledning hos Nina C. Johansen her

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: