Misoppfatninger om mat og kreft

Sunn Skepsis

Færre enn halvparten av amerikanere kjenner til at alkohol, bearbeidet kjøtt og rødt kjøtt, for lite frukt og grønt og for lite fysisk aktivitet er reelle risikofaktorer for kreft, viser en ny undersøkelse av American Institute for Cancer Research (AICR). De fleste tror derimot at genmodifisert mat, hormoner i kjøtt og stress fører til kreft, selv om det ikke er bevist.

View original post 466 more words

Skrevet av optimaltkosthold

Lege med interesse for plantebasert kosthold

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s