Hjemmelaget tacosuppe fra Den grønne kassa

tacosuppe-den-grønne-kassa.jpgHva med å lage næringsrik og mettende tacosuppe med svarte bønner på lørdag eller søndag? Hjemmelaget tacosuppe er en sunn middag, og kan være en god start hvis du vil spise mer plantebasert og lære noen enkle middager med kjente smaker. Oppskriften for suppen på bildet her kommer fra Veganmisjonen

Les om røde linser her: Røde linser og gule linser – mye jern, protein og fiber

Oppskriften er en del av Den grønne kassa  Den grønne kassa er et nytt, helsefremmende og etisk konsept der en stor eske med sunne ferske råvarer/matvarer og oppskriftshefte leveres på dør. Alle matvarer kommer fra planteriket, og 95 % er økologiske – grønnsaker, krydder, bønner, saus, urter, nøtter, fuskekjøtt o.a. – slik at man kan lage sunne veganske retter hjemme. Med Den grønne kassa kan familier lære å lage sunn og næringsrik plantebasert mat hjemme, fra bunnen av. Matvarer i en kasse er beregnet for 3 eller 5 middager, for 1, 2 eller 4 personer.

Les om de næringsrike matavrene som kan erstatte kjøtt i kosten – bønner, linser og erter her

Jeg fikk prøve matkassa for første gang på torsdag. Jeg fikk levert denne som gave fra Veganermat (en gave jeg fikk fordi jeg gjør en god jobb for å spre kunnskap om plantebasert kosthold).

Jeg har allerede prøvd to oppskrifter: vegetarpølsegryte med rosenkål, kålrot, gulrøtter og poteter, samt nudler i persillepestosaus med strimlet lotusskinke, sopp, squash og sukkererter. Det tok ikke mer enn 30 minutter å tilberede begge middagene, og det smakte fantastisk! Både min samboer (som fikk være kokken) og jeg er veldig fornøyd. Mer oppdatering og bilder kommer!

Du kan se hva som kommer i den grønne matkassa neste uka her , og kan bestille matvarene med oppskrifter her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: