Trondhjem Vegan Fair 23. april

Vil du høre noen foredrag om et sunt plantebasert kosthold og være med på noen kurs, besøk gjerne Trondheim Vegan Fair lørdag 23. april!

Trondhjem Vegan Fair-foredrag.jpgDen 23. april blir Trondheim Vegan Fair – Trondhjems egne veganske messe – arrangert for andre gang.  I år blir det mer enn 30 salgs- og informasjonsboder, et moteshow, kinosone, foredrag, workshops og kokkekurs! Det er gtatis inngang.

Bilde: Trondhjem Vegan Fair

Benedikte Hval Børke er fagmedlem i Helsepersonell for plantebasert kosthold og jobber som ernæringsfysiolog på Klinikk5 i Trondhjem. Hun kommer til å holde foredrag «Helsefordeler ved plantebasert kosthold» der det blir lagt fokus på hvilken påvirkning plantebasert kosthold har på helsa vår, og litt om hva som er viktig å tenke på når man spiser plantebasert.

HePla setter stor pris på å bli invitert på Trondhjem Vegan Fair og kunne fremme kunnskap om et sunt plantebasert kosthold.

Om Trondhjem Vegan Fair:

«Vi samler sammen det beste Trondheim og resten av landet har å by på av både veganske kokkekurs, foredragsholdere og kommersielle aktører som selger veganske produkter. På Trondheim Vegan…

Vis opprinnelig innlegg 116 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: