Sunne nyttårsforsetter

Hvordan spise sunnere og gå ned i vekt?
Hvordan spise sunnere og gå ned i vekt?   Kostholdsdagbok hjelper deg!

Klikk her: Hvordan spise sunnere og gå ned i vekt? Forslag til måltider

Spis sunnere og gå ned i vekt: Havre, belgvekster, kål, rotfrukter, nøtter, kjerner og fullkorn er sunne, mettende matvaner, er rimelig og lettvint. Her får du en knallplan med praktiske tips og enkle oppskrifter!

Å spise sunnere og gå ned i vekt (i hvert fall etter julebordstiden) er vanlige nyttårsforsetter for mange. Å spise sunnere henger ofte sammen med sunn vekt. Hvordan kan du begynne å spise sunnere og hvordan klarer du å følge opp den sunne kostholdsplanen over tid? For å komme i mål er det fire etapper som gjelder:

  • Kartlegging
  • Planlegging
  • Gjennomføring
  • Oppfølging og evaluering

Sjekk også:

%d bloggers like this: