Legekonferanse om plantebasert ernæring

Konferanse i plantebasert ernæring
Konferanse i plantebasert ernæring der over 500 leger deltok

I dag er det anerkjent at plantebaserte kostholdsmønstre, i tillegg til å være fullverdige ernæringsmessig, har mange helsefordeler. Lege og forsker Dean Ornish reflekterer over tidsånden. For ti år siden ville vært utenkelig at over 500 leger og annet helsepersonell hadde samlet seg til en kongress om plantebasert klinisk ernæring. Forrige lørdag endte den andre konferansen – International Plant-Based Nutrition Healthcare Conference:

“Sign of the times: on Friday, I gave a presentation at the Second International Plant-Based Nutrition Healthcare Conference. Ten years ago, it would have been unthinkable that over 500 physicians and other health care professionals from so many different backgrounds would come together for a conference like this. It’s heartening (in every sense of the word)!”

Følg linken til konferansen for å lese mer! Og abonner gjerne på nyhetene

Les mer om et sunt plantebasert kosthold:

Besøk også nettsiden til HePla – Helsepersonell for plantebasert kosthold

Besøk nettsiden til Läkare för Framtiden

Leave a Reply

%d bloggers like this: